Castraten

Under cunstruction! Will be updated soon.
Website wordt binnenkort bijgewerkt.

 

Kikiola’s Mariah (zwart-zilver tabby gemarmerd met wit) is geboren op 12 maart 2012. We wilden ontzettend graag nog een poesje met wit hebben en daar was ze dan in ons derde nestje! Uiteraard hebben wij geen moment getwijfeld. Mariah moest en zal bij ons blijven wonen. Ze was vanaf dag 1 al super mooi en toen haar oogjes open gingen, waren we helemaal verliefd. Duidelijk een dochter van Ruby, zowel qua karakter (super super lief) als qua uiterlijk. Mariah heeft geweldig mooie oren met pluimpjes, onwijs veel zilver, een prachtig lang snuitje en een heel mooi profiel. We vinden haar iet wat pittige uitstraling helemaal het einde. Mariah kan het ontzettend goed vinden met onze andere coontjes en is een tweede mama voor al onze kittens. Ze is enorm zachtaardig en we zijn echt dol op haar. Mariah is 1 keer zelf mama geweest en dat vond ze geweldig. Echter heeft Mariah het tijdens haar zwangerschap heel zwaar gehad. Ze heeft bekken instabiliteit gekregen, waardoor ze zich nu wat minder goed kan voortbewegen. Het was voor ons dan ook absoluut geen moeilijk besluit om haar na het nestje direct te laten sterilliseren. Mariah past ontzettend goed in de groep en blijft gewoon bij ons wonen.

Gezondheidstesten Mariah:
Mariah is via DNA/bloed en echo’s vrij bevonden van HCM, PKD, SMA, PRA, PKdef en FIV/FELV. Daarnaast is zij volledig (beide knieĆ«n) vrij bevonden van Patella Luxatie.
Echo’s van hart en nieren zijn uitgevoerd door Europees specialist/radioloog B. Vandevelde te Gorinchem.

Ouders van Mariah: Diniel Ruby en Gr. Int. Ch. Du Chatternelle Mystic Boy Gentle.
Bekijk hier de stamboom van Mariah.

Mariah met 1 jaar. Ons mooie prinsesje…

 

Kikiola’s Clear Sky (zwart zilver tabby wit gemarmerd) is bij ons geboren op 12 juli 2013. Hij was vlak na zijn geboorte al verkocht en zou naar hele lieve mensen gaan verhuizen die al erg lang bij ons op de wachtlijst stonden. Toen Sky 6 weken was kreeg hij een zware longontsteking door verslikking. Hij had zich verslikt tijdens het drinken van water en was van de een op de andere dag ontzettend benauwd. Sky is 1 week opgenomen geweest en heeft heel veel verschillende soorten antibiotica gehad. Hij is er gelukkig helemaal doorheen gekomen, maar heeft nog maar ongeveer tweederde longcapaciteit over en hij is mogelijk vattelijker voor luchtweginfecties. Dit alles heeft ons doen besloten om Sky bij ons te houden. Heel erg moeilijk voor de nieuwe eigenaar, maar voor ons een juiste beslissing. We zijn nu inmiddels een jaar verder en Sky doet het ontzettend goed. Het is een sterke beer van ruim 8 kilo en een heerlijke ondeugd. Sky is een enorme knuffelkous en schootklever. Hij is ontzettend lief en zachtaardig van karakter en kan met al onze katjes goed overweg. We zijn onwijs dol op deze schat en we hopen nog heeeeel lang van hem te mogen genieten.

Ouders van Sky: Kikiola Mariah en Precious Shadow of Zindikoma

Sky alweer 1 jaar, wat een heerlijke vent is het!!

SONY DSC