De kittens zijn alweer 3,5 week!

Weer even een update over het kroost. De ukkies groeien allemaal enorm goed en krijgen al echt mooie lange haartjes en een hele eigen uitstraling. Het is zo leuk om te zien hoe ze op ons reageren. Als we naast de kittenkooi gaan zitten, weten de kleintjes niet hoe snel ze eruit moeten kruipen om bij ons op schoot te klimmen. Echt ontzettend leuk.
Dit weekend gaan we beginnen met geweekte brokjes in melk, zodat de kittens al een beetje gaan wennen aan het vaste voer. We gaan dan ook oefenen met de kattenbak. Dat wordt vast een dolle boel! De kittens genieten enorm van alle aandacht die ze krijgen. We knuffelen iedere dag urenlang met ze. Je merkt daarom dat ze nu al heel sociaal en mensgericht zijn. Ook van de andere katten lijken de kittens niet onder de indruk te zijn. Ze hebben zoiets van…. ach, het zal wel. haha.

De foto’s zijn weer erg goed gelukt! Sommige boefjes gingen er echt voor staan met het staartje recht omhoog! En anderen vonden het leuker om lekker te zitten. Ach, wij vinden alles prima. Ze zijn stuk voor stuk prachtig!