Procedure

De maine coon is qua karakter een echt gezelschapsdier.
Wij vinden het daarom erg belangrijk dat onze kittens een huisje krijgen waar al een andere kat, kitten of hond aanwezig is, tenzij het personeel veel thuis is. Wanneer er niemand thuis is, worden de coontjes graag vergezeld door een maatje.

De kittens van cattery Kikiola:

Mogen vanaf de leeftijd van 5 weken kraambezoek ontvangen

Mogen vanaf 14 weken verhuizen naar hun nieuwe, liefdevolle mandje

Worden volledig geënt, ontwormd en gechipt

Krijgen een mooie stamboom van de Mundikat en een Europees paspoortje met daarin een gezondheidsverklaring van de dierenarts mee

Worden verkocht met een koopcontract met garantie en krijgen een maand lang gratis dierenzorgverzekering van Petplan

Krijgen een uitgebreid kittenpakket met persoonlijk fotocadeau mee

Zijn optimaal gesocialiseerd en worden door ons persoonlijk naar hun nieuwe huisje gebracht

Indien u interesse heeft in een van onze kittens, dan kunt u altijd vrijblijvend komen kijken. De kittens mogen vanaf de leeftijd van 5 weken kraambezoek ontvangen. Mocht u na uw bezoek aan de kleintjes nog steeds interesse hebben, maar wilt u er toch nog een nachtje over slapen….. geen probleem! Als u besluit om het kitten een lief huisje te geven, dan vragen wij u om een reserveringsformulier in te vullen en een aanbetaling te doen van 200 euro. Het kitten is op dat moment volledig van u. Wanneer wij het kitten (vanaf 14 weken) komen brengen, wordt het koopcontract ondertekend. Uiteraard kunt u het contract vooraf doorlezen.

Wanneer u bij ons op kittenbezoek komt, vragen wij u om op deze dag niet eerst bij een andere cattery op bezoek te gaan in verband met infectiegevaar voor onze kittens.

De poezen en katers waar wij mee fokken zijn allemaal volledig getest en gezond verklaard door de dierenarts en specialist. Alle testresultaten (HCM, PKD, PL, FIV/FELV, SMA en overige DNA-testen) kunt u inzien tijdens het kittenbezoek.

Als u meer informatie wilt over onze kittens, neem dan gerust contact op.

Nogmaals, heel veel kijkplezier op onze website en wie weet.. tot snel ziens in onze cattery!